Avaleht
Uudised
Viljandi praostkond
Juhid ja töötegijad
Kogudused
Vaimulikud
Jumalateenistused
Leer
Kiriklikud talitused
Muusika
Traditsioonid
Koostööpartnerid
Jutlused ja tekstid
Galerii
 
 
UUDISED
EELK TÄNU VILJANDI PRAOSTKONNA TÖÖTEGIJATELE
15.05.2016

 


Välja anti ka 4 EELK koostöömedalit, 4 EELK teeneteristi tunnustusmärki, 73 EELK aukirja, 87 EELK tänukirja (tänukirjad antakse üle kogudustes kohapeal).

EELK aukiri omistati ka Viljandi praostkonna vaimulikele Markus Haamerile, Hedi Vilumaale  ja Arvo Lastingule.

Markus Haamer sai aukirja peapiiskopilt Toomkirikus, Arvole Lastingule annab praost  selle üle 11.06 Helmes ja Hedile Vilumaa 12.06 Kõpus.

Viljandi Jaani kogudusest said viis inimest EELK tänukirja: Harri Juhani Aaltonen, Priit Aer, Kristel Aer, Tõnno Habicht ja Marko Mägi. Kõik viis olid projekti „Tornikell meie linnas“ meeskonna liikmed ja tänukiri anti neile selle projekti elluviimise eest, mille tulemusena on Viljandi Jaani kirikus kaks uut tornikella ja kellamäng. See projekt viidi ellu mullu ja ühe aastaga, seepärast on loomulik neid tänada just praegu.
 
Kuues autasustatu Viljandi Jaani kogudusest on juhatuse esimees Tarmo Loodus, kes pälvis Teeneteristi III järgu. Tarmo on olnud koguduse juhatuse esimees 11 aastat, andnud pikalt välja koguduse lehte, olnud praostkonna nõukogu ja Kirikukogu liige, töötanud kaasa ELK Toetusfondi nõukogus, aidanud omavalitsusjuhina edendada koguduste ja kogukonna koostööd, viinud siseministrina läbi seadusemuudatuse, mille tulemusena on vaimulikele antud abielu sõlmimise õigus.  

Aukirja saajate hulgas ka kolm Tarvastu koguduse töötegijat. 

 

← kõik uudised   ↑ üles
Pikk 6, 71003 Viljandi  | viljandi@eelk.ee